Ons team

Wendy Van Roy van Thuisverpleging Van Roy

Wendy Van Roy 

Wendy startte in 2003 met Thuisverpleging Van Roy. Ze studeerde af in de verpleegkunde in 2002 en is referentie-verpleegkundige in wondzorg en diabetelogie. Bovendien is Wendy ook diabeteseducator

 

Ze woont samen met haar partner in Liedekerke. Wendy heeft geen kinderen maar is wel fiere meter en tante. In haar vrije tijd geniet ze ervan om samen te zijn met vrienden en te reizen. Badmintonnen is voor haar ontspanning.

Steffie Van Schelvergem van Thuisverpleging Van Roy

Steffie Van Schelvergem

Steffie studeerde af als verpleegkundige in 2016. Haar specialisatie is voetverzorging. 

 

Ze woont in Kerksken samen met haar partner. In haar vrije tijd brengt ze haar tijd graag door met vrienden en familie. Ze is fan van carnaval en gaat graag op reis.

Nicolas Verleysen

Nicolas studeerde af in 2020 als gegradueerd verpleegkundige. Nadien ging hij onmiddellijk aan de slag in ons team.

Hij woont in Denderleeuw.

 

Zijn vrije tijd spendeert hij met vrienden en vriendin. Fitness is voor Nicolas een uitlaatklep.

Arne Van Eeckhoudt

Arne heeft een Bachelor in de Verpleegkunde. Voor Arne zijn de volgende waarden zeer belangrijk: holistische aanpak en warme zorg. Hij staat steeds paraat voor een gezellige babbel en is graag een luisterend oor. Een tasje "Liedekerkse" koffie mag hier zeker niet bij ontbreken, aldus Arne.

 

In zijn vrije tijd vind je Arne vaak op zijn fiets. Hij is zeer sportief en gaat geen enkele sportieve uitdaging uit de weg. 

 

Jolein De Rocker 

Jolein verwarmt de harten van alle mensen met haar goed humeur. Ze is een enthousiaste dame die van uitdagingen houdt en altijd openstaat om nieuwe dingen bij te leren.

In haar vrije tijd gaat Jolein graag lopen en experimenteert ze in de keuken. Een terrasje met vriendinnen schrikt haar niet af.

Romy Van der Donck

"Daar ik mijn passie en mijn hart volgde en ik mijn droom meteen wou waarmaken, maakt het dat ik meteen na mijn studies kon beginnen als zelfstandige verpleegkundige in de thuiszorg. Iemand de meest comfortabel, op maat gemaakte zorg verlenen in zijn/haar meest vertrouwde omgeving geeft mij enorm veel voldoening tijdens het beoefenen van deze job.

Vandaag kan ik dan ook zeggen dat ik deze met hart en ziel uitvoer. Dagelijks klaarstaan voor de patiënt, een luisterend oor en een warme, holistische zorg bieden maakt mij oprecht gelukkig. Ook naast mijn job hou ik er van om steeds zorg te dragen. Mijn passie voor het koken, de vrije loop laten op een gezellig avondje met vrienden of familie. Lekker kokkerellen en alles tot in de puntjes in orde brengen, dat laat mijn hartje nu eens echt lachen."

Sari Flores 

Sari is psychiatrisch verpleegkundige. Ze verloor haar hart in de thuisverpleging.

Haar job oefent ze uit met veel warme en liefde. Ze staat altijd klaar voor een babbeltje. Naast het werk gaat Sari graag uit eten en op reis.